Rib eye burger

← Terug naar overzicht

Samenstelling

    1.000 kg rundssnijlingen en soepvlees

    0.050 kg Prime-rib burger

    0.020 kg Paneermeel extra wit

            1 st ei

     

    schijfjes kruidenboter van 5 mm

    deco Pesto

Werkwijze

Verwijder het meeste vet en de dikste zenuwen van de snijlingen.  Maak platte pakjes van de snijlingen en het soepvlees en stop deze in de diepvriezer.  Cutter het licht bevroren vlees samen met de Prime-rib burger mix, het paneermeel extra wit en het ei en draai alles door de grove plaat.  Meng het geheel goed en draai het door de 3 mm plaat.  Maak porties van 100 gr en druk deze plat.  Leg op elke portie een schijfje kruidenboter en vouw het geheel dicht.  Druk het vervolgens af met een rond hamburgerapparaat.  Paneer de randen van de hamburger met Deco Pesto.

Tip: Adviseer uw klanten om deze burger saignant te bakken voor een optimale smaakbeleving.