Paella

← Terug naar overzicht

Samenstelling

    1.000 kg gekookte rijst

    0.020 kg olijfolie

    0.050 kg gesnipperde ajuin

    0.075 kg paprikareepjes groen/rood

    0.100 kg blokjes kipfillet

    0.100 kg Valencia marinade

    0.300 kg zeevruchtenmengeling (-18°C)

    6.000 st gebakken kippenboutjes

    15.000 st sneetjes chorizo

Werkwijze

Kook de rijst.  korst de kippenblokjes aan in olijfolie.  Voeg de ajuin en paprika toe en stoof ze mee tot de kippenblokjes gaar zijn. Voeg de gekookte rijst toe en de Valencia marinade.  Roer tot alles mooi geel is.  Voeg de zeevruchtenmengeling toe en laat het geheel doorwarmen.  Werk af met garnituur.

Tip: Naar persoonlijke smaak kan men eventueel nog doperwtjes, tomaat, mosselen, grote roze garnalen, enz ... toevoegen.