Verpakking

DE MAERE is uw betrouwbare totaalleverancier in verpakkingen en disposables.  Reeds jarenlang staan we garant voor de meest creatieve en innovatieve oplossingen.  Ongeacht of u voordelig wilt inpakken of écht wil uitpakken : DE MAERE is koploper in verpakkingen en disposables.  En daarmee zetten we u op voorsprong.

We geloven in de verpakking als volwaardig marketinginstrument; een manier om het verschil te maken in een competitieve markt. Met vernieuwende oplossingen én duurzame innovaties.

Als koploper moet je harder lopen dan de rest.  Bij DE MAERE zijn we niet anders gewend.  U bepaalt hoe u ons inschakelt; wij staan voor u klaar.  We zijn een gedreven accountteam, samen met onze servicegerichte E&Co collega's altijd dicht bij u.

Wij bieden u een gevarieerd assortiment verpakkingen en disposables, zoals draagtassen, geschenkverpakkingen, foodverpakkingen, disposables en industriële verpakkingen.  U kan voor elke verpakkingsvraag bij ons terecht.  Of het nu gaat om een standaard product of een maatwerk oplossing.  Uiteraard tegen de beste prijs en de hoogste kwaliteit.  Dat is wat we bedoelen met koploper in verpakkingen en disposables.